Prima parte a seminarului cu tema 2012: Singularitatea in Matrice, prezentat de invatatorul David Bruce Hughes, intitulata Accelerarea Schimbarii.

 

David este foarte sensibil la calitatea conştientei oamenilor cu  care lucrează. El spune, “ Credinta este conditia prealabilă pentru avansarea spirituala. Dar pentru a dezvolta credinta, oamenii au nevoie de certitudine. Multi oameni si-au pierdut credinta pentru ca religiile sectare nu pot raspunde la intrebarile lor firesti despre viata, dragoste si modul de a atinge adevarata fericire. Inainte ca credinta sa poate prinde radacini, avem nevoie de o profunda claritate in viata spirituala. Acest lucru nu poate sa provina decat de la intelegerea invataturilor ezoterice. Aceasta cunoastere transcendentala, ne da certitudinea de care avem nevoie pentru a  ne recupera credinta noastra, si pentru a putea face progrese palpabile spre iluminarea spirituala.

 

David a fost nascut in Florida si a crescut in apropiere de New York City.  Membrii familiei sale s-au dedicat Episcopiei, foarte activi in consiliul biserici locale. El a demonstrat o puternica atractie, atat pentru viata spirituala cat si pentru muzica inca de la o varsta frageda. El si-a inceput lucrul cu electronica si calculatoarele, in liceu, unde a invatat singur logica digitala, si a castigat mai multe concursuri de stiinta, cu proiecte inovatoare. După ce a obtinut rezultate foarte bune in urma examinarilor, a primit o bursa de studiu in fizica nucleara, dar David a renuntat urmandu-si prima dragoste : muzica.