Donnasml
Cercetatoarea Donna Higbee a facut un studiu la auzul catorva relatari ale unor persoane care sustineau ca au devenit brusc invizibile. Una dintre acestea este o anumita doamna Melanie, din California care spunea ca statea in sufragerie cand sotul ei a sosit seara de la serviciu si a trecut pe langa ea fara sa ii spuna nimic. Ciudat a fost faptul ca a inceput sa o caute prin casa, ba chiar a trecut pe langa ea fara sa o vada. Melanie nu stie cat timp a fost “invizibila” dar la vreo 10 minute in care sotul ei spunea ca nu reuseste sa o vada aflandu-se chiar langa ea, a devenit brusc vizibila. 


In urma studiului. Donna Higbee a descoperit mai multe astfel de cazuri in care oamenii devenau brusc invizibili, totul ramanand normal. Puteau sa mearga, sa vorbeasca, fara a fi auziti (sau poate tocmai pentru ca nu sunt vizibili nu li se raspunde), doar ca nu puteau fi perceputi de cei care se aflau langa ei.

A intalnit si cazuri in care unii oameni sustineau ca pot sa se faca invizibili “la comanda”.
Una dintre explicatii, ar fi ca aceste cazuri se intalnesc in randul oamenilor care sustin ca au fost rapiti de extraterestri, sau ca au vazut sau intalnit fenomene UFO.


“Invizibilitatea” voluntara, confundata uneori si cu 'teleportarea" a fost probata si practicata foarte mult mai ales in timpl celui De-al Doilea Razboi Mondial (si asta o stiu din surse sigure, probate).
De asemenea, poate oare sa aiba legatura cu niste influente magnetice? “extrasenzoriale”? “extraterestre”? Cum ar fi pozele, in care oamenii par transparenti, sau le lipsesc membre (capul, o mana etc.)


Poate, de asemenea, sa fie comparata cu, sau este cam acelasi lucru cu posibilitatea de “a trece printr-un zid”?
Sunt iluzii optice? Au legatura cu trecerea intr-o alta dimensiune?


Puteti afla mai multe amanunte despre

Spontaneous Human Invisibility

pe site-ul  Paranormal Phenomena