taina
Inainte de a prezenta parerea domnului Pavel Corut, vizavi de mult discutata tema a Apocalipsei 2012, parere exprimata de domnia sa in cartea “Taina muntelui ascuns”, cateva pareri personale:



De obicei, am postat pe blogul personal “Dezvatatorul” articole pe subiecte cat mai variate, din domeniul spiritualitatii, stiintei, filosofiei, religiei, esoterismului, fenomenelor paranormale si alte domenii conexe, fara sa intervin cu pareri sau aprecieri personale, lasand libera alegere cititorilor. Datorita complexitatii problemelor dezbatute dar si datorita avalansei de informatii, este dificila trierea informatiei, si mai greu de ales “graul de neghina”.

Fiecare dintre dvs. are minte sa gandeasca si suflet sa simta, fiecare este liber sa aleaga calea pe care doreste sa mearga, incercand sa gaseasca drumul spre poarta implinirii viselor. Fiecare traieste cu visele sale, si nimeni nu are dreptul sa le naruie si nici sa intervina fortat in mintea si sufletele dvs.

Eu sunt si voi ramane pina la moarte, si chiar dincolo de ea, un partizan al libertatii, restul conteaza mai putin cred. Libertatea inseamna insa si responsabilitate, adica inteleg sa respect opiniile celorlalti, chiar daca ele sunt contrare parerilor mele personale.


Ca atare tin sa faca cateva precizari de bun simt :
Nu sunt nici pe departe detinatorul vreunui adevar, si nici nu ma erijez  drept calauzitor sau maestru spiritual al cuiva.
Nu sunt membru al vreunei organizatii secrete, miscari spirituale, scientiste, esoterice sau de alt gen.
Nu sunt membru al nici unui partid politic, al vreunui cult religios sau alte bazaconii de tipul Elta, Yoga, Spiritualism, etc.
Blogul “Dezvatatorul” este creatia mea personala, caracterul blogului fiind unul de informare si mentinere a unei constiinte treze, atat si nimic mai mult. Nu urmaresc castiguri materiale, spirituale, publicitate sau faima.
Nu sunt interesat sa conving pe cineva de ceva, fiecare e liber sa creada orice doreste.

Daca cineva este interesat sa cunoasca parerile mele pesonale, vizavi de diferitele teme legate de spiritualitate, va stau oricand la dispozitie, ma puteti contacta pe email, messenger sau telefonic.

Acum, in ce priveste persoana domnului Pavel Corut si opinia sa privitoare la anul 2012 :
Marturisesc, ca desi nu l-am cunoscut personal, nutresc un sentiment de respect si admiratie pentru domnul Pavel Corut, chiar daca nu impartasesc unele din ideile domniei sale. Am fost un cititor fidel al cartilor sale si chiar vreau sa-i multumesc pe aceasta cale pentru eforturile sale de a mentine treaz sentimentul si contiinta pur romaneasca (dacica sau cum vreti sa o numiti).
Cred ca intr-adevar Apocalipsa 2012 este o inventie, o “facatura” si o actiune menita sa induca in eroare si sa ascunda adevarul si asa ocultat. Exista cu-adevarat o conspiratie planetara care actioneaza din umbra, dar Apocalipsa 2012 ca si alte nascociri de acest gen fac parte dintr-un scenariu pus la punct de oculta. Multe din scenariile anticonspirationiste, sunt de fapt lansate tocmai de catre oculta, care are grija sa amestece cu mestesug cateva adevaruri cu un noian de minciuni si falsuri, astfel incat oamenii sa fie indusi in eroare.
DEZVATATORUL

"Apocalipsa 2012" este o actiune de razboi psihologic

Taina muntelui scuns

Globalizarea este un proces progresist, pozitiv si conform cu legile de evolutie ale Umanitatii terrane. În câteva secole, globalizarea va asigura unificarea pasnica a Omenirii, în jurul unui organ deliberativ central, cu rol de parlament mondial si a unui guvern mondial cu activitate de orientare în toate domeniile vietii umane: economie, ecologie, nivel de trai, politici demografice, cultura, stiinta etc. Astfel, pamântenii vor intra într-o era a convietuirii pasnice, a progresului si a civilizarii depline. Deocamdata, globalizarea progresista a facut pasi timizi, prin globalizarea informatiei pe Internet si prin globalizarea sentimentelor pozitive ale tinerei generatii care a depasit vechile limitari rasiale, etnice si statale.


Din nefericire, indivizi rauvoitori si retrograzi, uniti în Oculta globalist-regresiva, intentioneaza sa excluda globalizarea progresista si sa-si impuna propriul imperiu mondial. Oculta globalist-regresiva actioneaza de mai mult timp, însa numai dezvaluirile unor ofiteri de informatii din diverse natiuni, facute în ultimele trei decenii, ne-au permis sa-i cunoastem structura si planurile negative de viitor. Oculta globalist-regresiva uneste câteva zeci de mii de indivizi foarte bogati, care detin deja mai mult de 50% din avutia mondiala si actioneaza cu tenacitate pentru concentrarea în continuare a marilor bogatii ale Lumii în mâinile lor. Ocultii regresivi se situeaza deasupra natiunilor si statelor, impunându-si propriile interese, prin membri si agenti infiltrati în cele mai înalte niveluri de conducere statala si internationala.


Pentru a-si atinge scopurile hegemonice fundamentale, Oculta globalist-regresiva apeleaza frecvent la actiuni de razboi psihologic cu tematica economica, politica, militara sau religioasa. Practic, la ora actuala, Oculta globalist-regresiva întretine un razboi psihologic de nivel mondial, prin mai multe focare situate în diverse zone ale Terrei. Agresiunea psihologica mistica constituie una din componentele principale ale razboiului psihologic mondial.
Liderii Ocultei globalist-regresive conteaza ca, în viitorul lor imperiu, majoritatea populatiei va putea fi dominata si manipulata prin diverse forme de misticism: religii traditionale sau nou înfiintate, superstitii, magie, astrologie etc.[/i] Din aceasta cauza, înca din faza actuala de agresiune psihologica, Oculta globalist-regresiva acorda o atentie deosebita tematicii mistice. Ea încurajeaza si sponsorizeaza discret diverse culte si secte religioase, ea raspândeste cu insistenta magia si astrologia în rândul populatiei tinere, ea actioneaza insistent pentru intoxicarea si manipularea mistica a populatiei pamântene.


Structura agresorilor mistici oculti este completa. Comanditarii acestei agresiuni sunt liderii Ocultei globalist-regresive. Programatorii actiunilor psihologice agresive, cu caracter mistic, provin din rândul unor specialisti de elita în intoxicarea si manipularea mistica: psihologi, neurologi, sociologi, economisti, fosti ofiteri de informatii, lideri religiosi. Câteva zeci de milioane de agenti de intoxicare si manipulare mistica, recrutati din rândul slujitorilor diverselor culte si secte, a jurnalistilor, a proprietarilor de mijloace de comunicare în masa, a unor pseudo-intelectuali si a unor sarlatani mistici, actioneaza deja la nivel mondial, sub conducerea organizatorilor oculti.


Ei raspândesc si impun în creierele populatiei-tinta variantele de intoxicare si manipulare mistica elaborate de specialistii organizatori. Tot ei sclavizeaza si programeaza psihic persoane mai sugestionabile, cu ajutorul drogurilor si hipnozei, în scop de a le folosi pentru raspândirea variantelor de intoxicare si manipulare mistica, pe toate caile posibile: Internet, televiziune, presa scrisa, radio, carti si reviste, viu grai. În fine, foarte multe persoane ignorante, dar dornice de afirmare ori de câstig material, se pun în slujba ocultilor regresivi, în calitate de idioti utili. Acestia raspândesc cu tenacitate variantele de intoxicare si manipulare mistica, pe Internet sau prin carti si reviste, ascunzându-si identitatea sub pseudonime. Probabil, stiu sau banuie faptul ca activitatea lor este condamnabila. Înca din anii 70, specialistii occidentali au propus conducerii ONU ca agresiunea psihologica de orice fel, inclusiv mistica, sa fie incriminata la sectiunea crime împotriva Umanitatii.

În ultimul timp, Oculta globalist-regresiva a declansat o noua agresiune psihologica cu tematica mistica, Apocalipsa 2012. Variantele din aceasta actiune de intoxicare, înfricosare si manipulare, elaborate de programatorii oculti-regresivi, au fost puse în circulatie pe diverse cai: Internet, materiale scrise (carti, reviste, articole de ziar), emi siuni de radio si televiziune. Foarte multi oameni din Europa si de pe continentul american au luat cunostinta de variantele de intoxicare, înfricosare si manipulare, iar destui dintre ei au ajuns deja victime ale acestei agresiuni psihologice subtile.


Din motive înca necunoscute, Oculta globalist-regresiva a lansat aceasta agresiune numai asupra civilizatiei rationale euro-americane, omitând populatia afro-asiatica. Mai multe false somitati au fost atrase la agresiune, cu scop de a da un caracter aparent stiintific variantelor de intoxicare, înfricosare si manipulare mistica. De asemenea, multi pseudo-intelectuali s-au an grenat în aceasta actiune, ca agenti, roboti sau idioti utili, din dorinta de câstig material ori datorita ignorantei.
Oculta globalist-regresiva urmareste sa atinga urmatoarele scopuri, cu ajutorul agresiunii psihologice Apocalipsa 2012:


* a. Oculta globalist-regresiva conteaza ca populatia se va îngrozi de evenimentele prezentate în variantele lor de intoxicare-manipulare si se va grabi sa-si afle salvarea în misticism, îngrosând rândurile robotilor mistici deja existenti.
* b. Oculta globalist-regresiva spera ca evenimentele apocaliptice profetite vor abate atentia majoritatii populatiei tinta de la învatatura, creatie si munca, de la supravegherea vigilenta a avutiilor nationale vizate de ea pentru jefuire si de la alte actiuni oculte condamnabile.
* c. Apocalipsa 2012 urmareste sa dezvolte asteptarile negative în creierele populatiei-tinta. Aceste sentimente distructive, asteptarile negative, slabesc si îmbolnavesc psihic persoanele mai putin rezistente.
* d. În fine, ocultii globalist-regresivi urmarsc ca, prin aceasta agresiune psihologica, sa dezvolte naivitatea, credulitatea si ignoranta în populatia-tinta.
Cum combatem aceasta agresiune psihologica cu caracter mistic, lansata de Oculta globalist-regresiva?
Simplu, amicii mei. Apelam la informatii stiintifice absolut sigure, la operatiile gândirii corecte si la bunul simt, pentru a destrama toate variantele de intoxicare informativa, înfricosare si manipulare create de programatorii Ocultei globalist-regresive. Începem?


Iata principalele diversiuni din actiunea Apocalipsa 2012:


1. Manipulatorii afirma despre civilizatia maiasa urmatoarele variante de dezinformare, înfricosare si manipulare:


* Pe o piramida maya ar exista urmatoarea inscriptie:
Ne vom întâlni în ziua de 22 decembrie 2012. Aceasta ar dovedi ca întreaga populatie maiasa ar fi fost luata de extaterestri, pentru evolutie în alt loc din Univers. În realitate, nici o piramida maiasa nu contine o astfel de inscriptie. Populatia maiasa nu a disparut dupa cucerirea spaniola. Circa 8 milioane de maiasi, din mai multe triburi, traiesc si acum, în Yucatan, Guatemala si Honduras, pastrându-si unele obiceiuri salbatice de dinaintea Conquistei.


* Celebrul calendar maya s-ar termina brusc, cu data de 22 decembrie 2012. În realitate, calendarul solar maias, mult perfectionat, pentru a respecta cu strictete zilele de sacrificii oferite unui numar foarte mare de zei, nu s-a terminat niciodata, la majoritatea triburilor. În mediul rural de pe platourile Guatemalei, este folosit si acum, de catre batrâni de numiti "preotii calendarului". Calendarul ultimului trib maias liber, Itza, s-a terminat la data de 14 martie 1697, data la care trupe spaniole conduse de Martin de Ursua, guvernatorul Yucatanului, au ocupat capitala tribului, orasul Tayasal.


* Astronomii maiasi ar fi cunoscut precesia echinoctiilor, în 25.920 de ani, perioada denumita si an cosmic, an ce s-ar încheia în 2012. În realitate, maiasii n-au cunoscut zodiacul si n-au marcat precesia echinoctiilor prin dreptul celor 13 constelatii zodiacale (a 13-a este Ophiucus, însa este ascunsa de astrologi, deoarece le-ar strica toate formulele). Calendarul solar maias nu se preta la astrologie, deoarece era compus din 18 luni de câte 20 de zile, plus o perioada nefasta (uayeb) de 5,25 zile. Calendarul venusian maias, de 260 de zile, închinat zeului Kukulcan, nu avea vreo utilitate practica.


* Mai multe mituri maiase ar prezice ca, la 22 decembrie 2012, Pamântul va ajunge într-un punct de aliniere cu centrul Galaxiei noastre. În realitate, astronomii maiasi nu cunosteau notiunea de galaxie si nici un mit de-al lor nu vorbeste despre o astfel de aliniere. Din punct de vedere astronomic, putem uni oricând pozitia Terrei cu centrul galactic, însa aceasta „aliniere" nu produce nici un efect asupra vietii umane de pe planeta. În centrul galaxiei, se afla materie nevie arzânda, nicidecum o Constiinta Cosmica compatibila cu creierele pamântenilor (un soi de Dumnezeu astral). Ideea salbatica si neadevarata a Universului viu si constient, compatibil cu creierele pamântenilor, provine din mistica hindusa.


* În 1952, arheologul Albeito Ruz a descoperit mormântul regelui maias Pacal, pe a carui placa ar fi scrisa profetia ca, în 2012, va fi sfârsitul Lumii (aceasta profetie ar fi fost deslusita de vizionarul Jose Arguelles).
În realitate, în 1951, arheologul mexican Albeito Ruz Lhullier efectua restaurarea Templului cu Inscriptii din Palenque. Cu aceasta ocazie, a descoperit ca, la circa 20 de metri adâncime, se afla un mormânt de rege, gardat de sase schelete. Placa de mormânt, grea de cinci tone, era acoperita cu mai multe glife maiase, care au fost descifrate si facute publice, în 1953. Acestea nu contin nici o profetie despre sfârsitul Lumii, în 2012. De altfel, preotii maiasi nu cunosteau notiunea de profetie si nu aveau preocupari în acest sens. Ei erau convinsi ca toate evenimentele se repeta, în cadrul unui ciclu de ani Preotii practicau numai ghicitul unor evenimente apropiate, prin datul în bobi de fasole sau cacao, obicei înca pastrat de batrânii maiasi din Guatemala.


* Scheletul regelui Pacal ar fi cu 40 de ani mai tânar decât ar indica vârsta înscrisa pe placa de mormânt, ar fi mai înalt decât maiasii normali si ar poseda un nas coroiat, de mari dimensiuni, total neobisnuit pentru specia umana. Aceasta ar indica faptul ca Pacal ar fi fost rapit de extraterestri timp de 40 de ani, perioada în care nu a îmbatrânit. În realitate, din scrierile si desenele maya, rezulta clar ca maiasii obisnuiau sa-si modifice diferite parti din corp, cu scop „estetic". Astfel, ei tuguiau cutia craniana a copiilor prin presare între doua scândurele, determinau copiii sa priveasca crucis prin atârnarea unei bile de ceara de o suvita de par ce le cadea între ochi, îsi coroiau nasul prin îndopara narilor cu diverse materii textile si-si alungeau urechile prin atârnarea unor greutati în lobii strapunsi, obicei întâlnit si la multe triburi africane. Scheletul de la Palenquc nu depaseste înaltimea obisnuita a maiasilor din secolul 7 e.n., când a trait Pacal.


* Scrierea maiasa Popul Vuh, cu o vechime mare si necunoscuta, ar vorbi despre alte lumi dinaintea celei actuale, lume ce se va termina printr-un potop. În realitate, Popol Vuh sau Cartea obstii (popol-obste, vuh-carte) a fost scrisa dupa ocupatia spaniola din secolul 17 e.n., de un revoltat împotriva „vulturilor albi invadatori" si nu cuprinde nimic din alegatiile facute de manipulatori. A fost tradusa integral si poate fi consultata, pentru verificarea afirmatiilor mele.


* Conform calendarului maias, a cincea lume s-ar termina în 1987, iar a sasea lume ar începe în 2012. Perioada dintre cele doua lumi, numita apocalipsa sau revelatie, ar servi, conform profetiilor maya, cunoasterii Adevarului. În realitate, asa cum rezulta din scrierile maiase Cartea lui Chilam Balam si Popol Vuh, maiasii credeau ca Lumea va evolua numai în patru ere: a piticilor, a fiintelor dzolob, a poporului maya si a unei armonii de convietuire a tuturor popoarelor, cu înflorirea preferentiala a maiasilor. Aceasta credinta nu s-a confirmat, prin distrugerea civilizatiei maiase de catre spanioli, în secolul 17 e.n. Preotii maiasi nu aveau notiunea de Adevar divin sau suprem. Ei divinizau câteva zeci de zei, în majoritate zoomorfi, carora le aduceau sacrificii umane, pentru îmbunare. Nu asteptau de la ei nici o revelatie, ci numai ploaie, recolte bogate, lipsa de molime etc.


* Maiasii ar fi considerat ca, la 21 decembrie 2012, Terra va intra definitiv în câmpul radiant al centurii fotonice ce înconjoara constelatia Pleiadelor, constelatie în care s-ar afla centrul galaxiei. În realitate, salbaticii maiasi, aflati în orânduirea sclavagista, nu aveau habar de notiunile foton si centura fotonica, notiuni descoperite abia în secolul trecut. Pleiadele sau Closca cu pui sunt un roi de circa 120 de stele din constelatia Taurus (nu o constelatie distincta!), situat la circa 350 de ani lumina de sistemul nostru solar. Cea mai luminoasa stea a acestui roi stelar este Alciona. Numarul mare de stele care îl alcatuiesc îi dau înfatisarea de centura luminoasa. Cuvântul foton deriva de la grecescul phot care înseamna lumina, iar fotonii sunt cuante de lumina în miscare, cu viteza cunoscuta (300.000 kilometri pe secunda). Lumina, ca orice radiatie electromagnetica, nu are nici o influenta asupra constiintei omenesti si a destinului omului; ea poate, cel mult, perturba superficial unele procese biologice. Nici vorba ca lumina Pleiadelor sa fie Constiinta Cosmica sau Christica sugerata de manipulatori.


* Maiasii ar fi scris ca, în 2012, vom depasi tehnologia actuala (din 2008), vom depasi cunostintele despre timp si spatiu, vom depasi necesitatea banilor, vom trece rapid prin dimensiunea a patra si vom intra în a cincea dimensiune. Terra si sistemul solar se vor sincroniza cu galaxia si întregul Univers, iar ADN-ul uman va fi perfectionat, capatând 12 spirale în loc de 2. Aceasta varianta de manipulare este atât de gogonata, încât numai retardatii mental o pot crede. În realitate, maiasii nu cunosteau notiunea de tehnologie, nu foloseau nici macar roata si vedeau în archebuzele spaniole trasnete zeiesti. Nici o inscriptie maiasa nu vorbeste despre relatia timp-spatiu. Maiasii nu cunosteau banii, astfel ca „moneda" lor de schimb erau boabele de cacao. Maiasii n-au imaginat macar un Univers cu mai multe dimensiuni. Ei cre deau în universul concret al porumbului din care traiau, porumb din care zeii primordiali Cucumatz si Tepeu ar fi creat primii oameni. Terra si sistemul nostru solar sunt perfect sincronizate cu Universul, înca de la formare. În fine, salbaticii maiasi, cu cunostinte medicale mai mult decât modeste, nu aveau habar de ADN si nici n-au facut vreo profetie în acest sens. Chiar si acum, în timpul modern, cel putin 95% din populatia Lumii nu are habar ce înseamna ADN si cum se perfectioneaza.


Ce concluzii tragem din variantele de manipulare bazate pe pretinse profetii maiase?
Maiasii, un popor salbatic, crud si ignorant, n-au profetit nimic pentru viitor, ci si-au vazut de politeismul si zoolatria lor. Obsesia lor pentru masurarea exacta a timpului era determinata de teama lor de a nu supara multitudinea de zei care asteptau sacrificii de sânge aproape în fiecare zi; maiasii trebuiau sa stie exact ziua în care sa faca decapitari, smulgeri de inimi sau aruncari în puturi a celor jertfiti pentru îmbunarea zeilor imaginati de ei.
Cine doreste sa verifice informatiile despre maiasi poate consulta Codexul Dresau, Cartea lui Chilam Balani, Popol Vuh, volumul Relatari despre Yucatan de Fray Diego de Landa, The Rise and Fall of Maya Civilization de John Eric S. Thompson, World of the Maya de Victor W. von Hagen, Maiasii de Horia Matei.
Astfel, veti scapa de otrava intoxicarii cu informatii false si de manipularea catre credinte eronate.


2. O alta varianta de manipulare sustine ca. potrivit traditiei kalachakra, la 960 de ani dupa revelarea învataturii secrete din Tibet (din anul 1027), va urma o perioada de 25 de ani de framântari, care va culmina cu sfârsitul timpului. Desigur, suma cifrelor din varianta de manipulare ne da anul 2012. În realitate, kalachakra este de origine hindo-vedica, nu tibetana si reprezinta conceptia vedica ciclica de evolutie a Lumii, conceptie cu o durata mult mai mare decât cei 25.920 de ani ai anului cosmic inventat de mistici. Erele din „roata timpului", imaginate de hindusi, sunt urmatoarele: kritayuga sau vârsta de aur, de 1.728.000 ani, în care domneste zeul justitiei si al datoriei; tretayuga sau vârsta de argint, de 1.295.000 ani, în care virtutile încep sa decada; dvaparayuga sau vârsta de bronz, de 864.000 de ani, era în care oamenii, influentati de zeul jocului de zaruri, Dvapara, devin mincinosi si certareti; kaliyuga sau vârsta de fier, de 432.000 de ani, a început la data de 18 februarie 3102 î.e.n. Simbolizata de zeita neagra Kali, ea este o perioada a rautatii, razboaielor, catastrofelor si suferintei. Dupa cum vedem, „roata timpului" nu confirma apocalipsa din 2012.


În al doilea rând, tibetanii n-au primit prin revelatie nici un fel de secrete divine, nici în 1027, nici ulterior. Ei au fost si au ramas un popor salbatic si incult, asa cum l-ati vazut în filmul american Doi ani în Tibet. Scriitorul german Fritz Rudolf descrie ignoranta, salbaticia, idolatria si coruptia din lamaseriile tibetane, în cartea Vârfuri fara zei. Povestile despre "sacralitatea" Tibetului si a tarâmului „pur" Shambala mai pot pacali doar ignorantii, la secolul trecut, sotii Nicolai si Elena Roerich, mari mistici, au dus guvernului sovietic (lui Lenin) o scrisoare prin care „înteleptii din Shambala" îi felicitau pentru revolutia bolsevica. Prin 1993, scriitorul Ion Tugui a lansat cartea Sapte ani apocaliptici, pe baza "marturiilor" unui pretins vizitator al Shambalei, care-si zicea contele Incapuciato. Nimic din ce au profetit Incapuciato si Tugui nu s-a adeverit. Tibetul nu ascunde nici un fel de secrete divine, ci numai ignoranta si salbaticie.


3. Manipulatorii afirma ca, în 2012, se va sfârsi timpul. În scopul convingerii ignorantilor, ei folosesc si un argument pseudo-stiintific: cresterea frecventei vibratorii a Terrei ar face ca 24 de ore sa însemne, în prezent, numai 16 ore, iar, în 2012, numai zero ore, deci, sfârsitul timpului. În realitate, timpul este o conventie omeneasca folosita pentru a stabili ordinea cronologica a evenimentelor. El se poate masura functie de orice reper dorim. Noi îl masuram functie de doua fenomene astronomice sigure, rotatia Pamântului în jurul axei sale, în 24 de ore (ziua) si miscarea de revolutie a Terrei în jurul Soarelui, în timp de 365,25 zile (un an). Restul unitatilor de timp sunt pur artificiale. Timpul nu se dilata, nu se contracta, nici nu se termina decât daca ne imaginam noi. Îl putem masura de la diverse limite din trecut, traind cu totii deodata, proba ca timpul nu este material si penetrabil. Evreii îl masoara de la „facerea Lumii", eveniment plasat în anul 3700 î.e.n. Crestinii îl masoara de la presupusa data de nastere a lui Jeshua - Isus Hristos. Islamicii îl masoara de la Hegira (16 iulie 620 e.n.), adica, de la fuga profetului Muhamad de la Mecca la Medina. Budistii masoara timpul de la iluminarea lui Budha etc. Toti traim însa deodata, proba ca timpul nu poate fi gaurit cu vortexuri, pentru a circula în trecut sau în viitor, ca în filmele SF americane. În trecut, putem calatori cu retrocognitia, amintirea, imaginatia si informatiile oferite de stiintele care studiaza acest timp (geologia, astrofizica, arheologia etc). În viitor, putem calatori cu imaginatia, premonitia, precognitia si planificari constiente.
În concluzie, în 2012, nu se va sfârsi timpul.


4. Manipulatorii sustin ca, în 2012, numai cei care vor avea o spiritualitate ridicata vor putea pasi în urmatoarea dimensiune, a patra, în era Varsatorului. Desigur, pentru spiritualizare, ei sugereaza credinte si comportari mistice. În realitate, spiritualitatea umana înseamna cunoasterea perfect stiintifica a Lumii în care traim, creatie permanenta de bunuri materiale si de valori spirituale utile oamenilor, o perfecta moralitate în familie, societate si fata de natura. În al doilea rând, noi, pamântenii, am fost creati sa evoluam în spatiul cu trei dimensiuni si asa vom ramâne cât timp va dainui Terra (4,5 miliarde de ani). Universul pluridimensional e o ipoteza de studiu a savantilor si nimic mai mult. În fine, credinta în Dumnezeul Adevarat nu ne obliga sa ne înregimentam în nici o religie închinatoare la zei. Fiti linistiti, în 2012, nu veti pati nimic!


5. Urmatoarea varianta manipulatorie sustine ca, la întâlnirea centurii fotonice din Pleiade, organismele noastre vor suferi transformari radicale, devenind luminoase. În realitate, daca bombardam un organism uman cu fotoni, acesta nu-si schimba compozitia si organizarea. El ramâne asa cum îl stim, adica, format dintr-un trup de materie grosiera, condus de inconstient si constiinta si dintr-un corp invizibil (aura, biopsihocâmp) condus de Hiperconstiinta. Corpul invizibil si hiperconstiinta formeaza împreuna suflul vital nemuritor sau sufletul nemuritor al omului. Deci, nu va speriati nici de aceasta varianta de manipulare! Nemurirea oamenilor normali este asigurata si probata stiintific, mai ales prin studiul cazurilor de moarte clinica si prin regresie hipnotica.


6. Manipulatorii afirma ca inversarea polilor magnetici ai Terrei ne va produce mari tulburari si moarte. În realitate, inversarea polilor magnetici e un fenomen terestru normal, la care oamenii, animalele si vegetalele s-au adaptat ori de câte ori s-a produs. Puteti verifica aceasta situatie, dormind câteva nopti cu capul catre nord, apoi, cu capul catre sud. Nu vi se va întâmpla nimic. Posibila schimbare a polilor magnetici ai Terrei, în urmatoarele decenii, nu va afecta viata omeneasca grav si pentru lung timp.


7. Manipulatorii vor sa va pacaleasca cu imaginea unui Univers limitat viu si constient, cam ca în miturile hinduse. În realitate, Universul e etern, infinit, nelimitat, format din materie vie si nevie. Materia nevie (stele-sori, planete, sateliti etc.) sustine viata vie inferioara (vegetale si animale) si superioara (oamenii si fiintele rationale din alte lumi universale). Numai fiintele superioare poseda ratiune propriu zisa; animalele si vegetalele au rudimente de constiinta si instincte. În centrul galaxiei noastre, arde o stea puternica (Alciona), lipsita de Constiinta Cosmica sau Hristica imaginata de mistici. Nu de acolo primim noi informatiile civilizatoare, ci chiar din atmosfera pamânteana. Da, o Hiperconstiinta divina ne inspira, ne ajuta si ne ocroteste mereu chiar din atmosfera planetei noastre. Nu stim mai mult despre aceasta Hiperconstiinta. Stim doar ca ne asigura evolutia, prin perfectionarea cunoasterii stiintifice si a creatiei umane, precum si prin impunerea unei comportari morale foarte severe.


În concluzie, în anul 2012, nu se va întâmpla nimic deosebit pe Terra. Pamântenii îsi vor vedea linistiti de problemele lor iar manipulatorii oculti regresivi vor încasa un esec cu actiunea lor agresiv-psihologica numita Apocalipsa 2012. Pastrati aceasta carte, pentru a va aminti, în ziua de 22 decembrie 2012, ca v-am spus adevarul! La fel am procedat în 1993, când Ion Tugui speriase lumea cu Sapte ani apocaliptici. Am demontat „profetia" lui în romanul Balada Lupului Alb, roman pe care îl puteti citi comparativ cu cartea lui Ion Tugui, pentru a va lamuri pe deplin."

Pavel CORUT

Surse alternative:
Roua Diminetii
Esoteric.WebAgenda
Particula lui Dumnezeu
Iesirea din Matrix
DanLupu.wordpress