O filmare a unui cameraman amator, facuta la scurt timp dupa accidentul de la Smolensk, in care si-a pierdut viata Presedintele Poloniei, Lech Kaczynski, starneste controverse in presa din Europa. In filmarea respectiva se poate vedea clar epava avionului prezidential polonez in flacari si, la un moment dat se aud clar 4 focuri de arma. Filmarea dureaza 1 minut si 24 de secunde si nu este trucata.

Mai mult decat atat, observatorii internationali au tras un semnal de alarma, in legatura cu catastrofa aeriana, sustinand ca, in alte cazuri similare de accident, mai mult de 80%dintre pasageri au supravietuit, unii chiar fara nicio rana, conform kavakazcenter.com.

Conform unor cercetatori polonezi ai tragediei de la Smolensk, si al clipului video realizat de un amator, scenariul unui asasinat pare tot mai credibil, filmuletul cu pricina fiind o dovada a uciderii premeditate a presedintelui Kaczynski si a elitei polonez, in ceea ce poate fi numit al doilea masacru de la Katyn.

Este interesant de mentionat faptul ca organismele a 21 de victime (din 96) de la accidentul (masacrul) din Rusia sunt în continuare la Moscova, iar ele "nu pot fi identificate", deoarece au ramas doar ramasite de carne din cadavre. Ele pot fi identificate doar cu ajutorul unor teste ale ADN-ului.




Sursa: Agentia.org si Kavakazcenter.com