Bruno Torfs s-a născut în America de Sud şi a locuit acolo cu familia sa până la vârsta de cincisprezece ani. În acest moment întreaga familie a făcut trecerea spre Europa, în căutarea unor noi oportunităţi. Dupa ce a facut cursuri si a lucrat ca scriitor, in cele din urma Bruno Torfs si-a gasit adevarata vocatie, cea de artist, si dupa cum veti putea remarca singuri, este un artist desavarsit.

Inzestrat cu un talent deosebit si cu un ascutit simt al aventurii, tanarul Bruno a reusit in cele din urma sa-si implineasca visul, devenind un artist desavarsit cu un stil propriu si unic in acelasi timp. La inceput singur,iar mai apoi impreuna cu sotia lui, Marleene, a calatorit de-a lungul si de-a latul lumii, realizand de-acum celebrele sculpturi in natura.

Într-un mic oraşel pe nume Marysville, din apropiere de Melbourne, Australia, Bruno Torfs un sculptor in varsta de 25 de ani, creează o lume plină de fantezie, de frumusete si umor; în locuri in care diverse sculpturi fantastice ascunse printre copaci, dezvaluie o magie a decoratiunilor in natura.

bruno torfts thumb Fantasy sculptures hidden among the trees
bruno_torfts (1) bruno_torfts (2) bruno_torfts (3) bruno_torfts (4) bruno_torfts (5) bruno_torfts (6) bruno_torfts (7)
image

Creative Sculptures by Bruno Torfs